Selecteer een pagina

Tarieven consulten hypnotherapie

Hier vindt u de tarieven die over het algemeen door de praktijken worden gehanteerd. Alle prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief 21% b.t.w. De prijzen van onze voedingssupplementen vindt u terug in onze winkel.

Al onze therapeuten zijn aangesloten bij een erkende Nederlandse beroeps- of branchevereniging en beschikken over een AGB-code. Hierdoor komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.

Hypnotherapie tarieven 2021
Consult directe hypnotherapie ca. 60-75 minuten Uitleg vraagteken € 135,-
Vervolgconsult hypnotherapie ca. 60-75 minuten Uitleg vraagteken € 135,-
Hypnose bij kinderen (ca. 60 minuten) Uitleg vraagteken € 135,-
Virtuele maagband 5 sessies (4 behandelingen + nabehandeling) Uitleg vraagteken € 699,-
Consult leeftijdsregressie ca. 90 minuten Uitleg vraagteken € 175,-
Consult Yager Therapie (ca. 90 minuten) Uitleg vraagteken € 175,-
Overige diensten
Leefstijladvies + opstellen behandelplan Uitleg vraagteken € 175,-
Adviesgesprek huisarts 30/60 minuten € 75,- / € 135,-

Consult directe hypnotherapie

Een consult bestaat uit een uitvoerige intakegesprek waarin we samen uw doel bepalen. Aansluitend vindt een behandeling met hypnotherapie plaats waarin gekeken wordt welke vorm het beste bij uw wensen aansluit. Een consult neemt ca. 75 minuten in beslag echter kan dit ook iets uitlopen. De prijs betreft een sessietarief en is dus niet tijdgebonden.

Vervolgconsult

Vervolgconsulten zijn van toepassing voor hypnotherapie en indien u het eerste consult reeds heeft genoten. Daarnaast betreft het een voortzetting van de therapie voor dezelfde klacht.

Hypnose bij kinderen

Hypnose bij kinderen vindt plaats door hierin gespecialiseerde hypnotherapeuten. Het betreft kinderen in de basisschoolleeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Voor de behandeling is toestemming van beide ouders of voogden nodig. Een behandelingsovereenkomst wordt meegezonden met de afspraakbevestiging. Meer over hypnose bij kinderen…

Leefstijladvies en behandelplan

Het betreft hier een uitgebreid leefstijladvies, gebaseerd op een aantal levensvragen. Het advies laat niet alleen zien op welke punten verbetering mogelijk is, er wordt ook een behandelplan opgesteld. Naar aanleiding van dit behandelplan kunt u desgewenst een afspraak maken voor een consult bij een hypnotherapeut of één van onze collega’s die gespecialiseerd zijn in voeding of beweging.

Virtuele Maagband

De virtuele maagband bestaat uit een viertal behandelingen die elkaar opvolgen met een tussenruimte van ca. 2 weken (afhankelijk van het doelgewicht). Een vijfde behandeling betreft een herhalingssessie die op een later tijdstip wordt ingepland en afgestemd wordt op uw persoonlijke behoefte. Meer over de virtuele maagband…