Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Overwinnen van de Vrees voor Bijen en Wespen (premium)

Dit script is uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor Scripts Only en Premium & Ultimate abonnementen.

Overwinnen van de Vrees voor Bijen en Wespen

In een wereld waar veel mensen een inherente vrees voor bepaalde dieren of insecten hebben, blijkt het angstgevoel voor bijen en wespen – vaak aangeduid als melissophobia of spheksophobia – vrij gebruikelijk te zijn. Dit unieke hypnose script is zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan diegenen die worstelen met deze specifieke angst. Het heeft tot doel niet alleen het overwinnen van de angst voor bijen en wespen te faciliteren, maar ook het opnieuw vormgeven van de onderliggende gedachten en gevoelens die deze angst voeden.

Het script

Het HypnoVital script begint met wat bekend staat als een hypnotische inductie. Dit proces is bedoeld om de cliënt naar een diep niveau van ontspanning te leiden. Waarom? Omdat in deze staat van diepe kalmte en rust, de geest uiterst ontvankelijk wordt voor suggesties. Door gebruik te maken van geruststellende en ritmische woorden, wordt de cliënt begeleid in een trance-achtige toestand die de deur opent naar het herstructureren van gedachten en gevoelens.

Achterliggende Gedachten:

Een kerngedachte achter dit script is de overtuiging dat veel van onze angsten en fobieën zijn geworteld in eerdere levenservaringen. Interessant is dat niet alle deze ervaringen direct zijn beleefd door de persoon. Iemand kan bijvoorbeeld een angst voor bijen en wespen hebben ontwikkeld door een schokkend verhaal uit de kindertijd of door getuige te zijn van een incident waarbij een geliefde werd gestoken. Dit script duikt diep in deze herinneringen en biedt een therapeutisch pad om ze te herzien.

In plaats van de angstige herinnering te negeren, nodigt het script de cliënt uit om het geheugen in al zijn intensiteit te herbeleven. Echter, wat volgt is een transformatief proces waarbij dit negatieve beeld wordt ‘gewist’ en vervangen door een vrediger, harmonieuzer beeld – denk aan een schilderachtige tuin vol fladderende vlinders, zoemende bijen en kleurrijke bloemen.

Voor Wie is Dit Hypnose Script Bedoeld?:

Individuen die zichzelf vinden bevend van angst bij de gedachte aan bijen of wespen.
Diegenen wiens kindertijd of andere levensfases zijn overschaduwd door een traumatische ervaring met deze insecten.
Personen die verlangen naar vrijheid van hun angst om volop te genieten van buitenactiviteiten, tuinieren of elke andere situatie waar de mogelijkheid van interactie met bijen en wespen bestaat.

In het licht van een toenemend bewustzijn van het belang van bijen voor ons ecosysteem, kan dit script een essentieel hulpmiddel zijn voor velen die streven naar een harmonieuzere co-existentie met bijen en wespen.

Wikipedia: Fear of Bees
Vergelijkbaar: Insectenvrees overwinnen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday