Selecteer een pagina

Over ProVital B.V.

ProVital Lifestyle Experts B.V. is een franchiseorganisatie waarbij individuele praktijken zich kunnen aansluiten als franchisenemer. De diensten van de franchisenemers worden aangeboden via haar websites. ProVital Lifestyle Experts B.V. werkt nauw samen met de reguliere gezondheidszorg w.o. met artsen en medisch specialisten. Vanwege de holistische aanpak is eveneens een samenwerking ontstaan met voedingsdeskundigen en bewegingstherapeuten.

HypnoVital Exclusief, de handelsnaam waarmee de franchiseorganisatie naar buiten treedt, richt zich met name op actieve en zelfbewuste mensen en is actief in het hoger segment. Kwaliteit uit zich op meerde vlakken waarbij een cliënt-, service- en resultaatgerichte werkwijze vanzelfsprekend is.

Alle aangesloten therapeuten beschikken over een ruime ervaring en hebben een hbo-conforme opleiding genoten. Ze beschikken allen over een door Vektis verstrekte AGB-code. Hierdoor komen de consulten in veel gevallen in aanmerking voor een vergoeding door zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket. Aansluiting bij erkende beroeps- en brancheorganisaties waarborgen de kwaliteit evenals de aansluiting bij een door het Rijk erkende klachten- en geschilleninstantie

Onderscheidend vermogen

Als natuurgeneeskundigen in het werkveld van de psyche, zijn wij van mening dat veel klachten, problemen en aandoeningen verband houden met een verkeerde levensstijl. De welvaart heeft ons mooie dingen bezorgd echter zijn we daarbij ook belangrijke zaken uit het oog verloren.

We kunnen beschikken over een groot assortiment levensmiddelen. Hoewel deze producten ons in leven houden, hebben ze nauwelijks nog de voedingswaarden die ons lichaam zo broodnodig heeft. Door zittend werk bewegen we niet meer voldoende en de maatschappij waarin we leven legt alsmaar meer druk op waardoor stress, depressie en burn-out klachten hand over hand toenemen.

 

We leven in een wereld waarin het plakken van pleisters tot gemeengoed is geworden. Symptomen worden behandeld zonder naar de oorzaak te kijken. Voor elke ziekte en aandoening wordt naarstig gezocht naar een medicijn. Miljarden worden uitgegeven voor onderzoek naar nieuwe medicijnen terwijl een juiste voorlichting en leefstijl slechts een fractie zouden kosten. Hiermee zouden echter veel ziektes voorkomen kunnen worden.

HypnoVital Exclusief onderscheidt zich van collega’s in de branche door in een breder perspectief te kijken. Het logo van ProVital B.V. geeft aan dat door samenwerking met verschillende disciplines een preventieve werking op de gezondheid kan plaatsvinden.

Het logo van ProVital Lifestyle Experts B.V. symboliseert de drie belangrijke elementen namelijk voeding, beweging en de psyche. Voor een optimale gezondheid is een juiste balans van essentieel belang.

 

blank