Selecteer een pagina

Oriënterend gesprek hypnotherapie

Als HypnoVital vinden wij het belangrijk dat u zich goed voelt bij een behandeling. Daar het resultaat afhankelijk is van een aantal factoren bieden wij u een gratis oriënterend gesprek aan. Een afspraak maken is heel eenvoudig. Hiervoor gaat u naar de pagina van de door u gekozen praktijk en kunt u aan de rechterzijde meteen een afspraak inplannen. Alle afspraken vinden plaats via het online platform Zoom. Een afspraak duurt ca. 20 minuten. Niet alleen sparen we op deze wijze het milieu, u kunt het gesprek bovendien voeren in een voor u comfortabele omgeving. Oriënterende gesprekken zijn uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Tijdens het gesprek wordt u in staat gesteld al uw vragen te stellen m.b.t. het gewenste consult. Bovendien biedt dit de hypnotherapeut de mogelijkheid u te informeren over de werkwijze waarop het consult zal plaatsvinden. Uiteraard blijft alles we bespreken, geheim. Er vindt dan ook nooit uitwisseling van informatie plaats zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

 

Het gratis oriënterend gesprek heeft als doel om u op een eerlijke en open wijze te informeren over de efficiëntie en effectiviteit van directe hypnose. Tijdens dit gesprek kunnen wij helaas geen adviezen verstrekken over uw leefstijl.

Mocht u nadere informatie of adviezen willen hebben over uw leefstijl, dan kunt u hiervoor een eveneens een afspraak inplannen (betaald).

Wist u overigens dat onze professionals u eveneens kunnen coachen naar een gezondere levensstijl. Coaching vindt plaats op het gebied van de psyche (mentaal/emotioneel), de voeding en beweging. Na een zorgvuldige analyse kunnen wij u voorzien van belangrijke informatie om gezondheidsrisico’s te minimaliseren. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners en artsen zijn wij in staat om u een op maat gemaakt(e) advies & behandeling aan te bieden.