Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Om dit script te downloaden is minimaal een gratis (free) abonnement een vereiste.

“Obsessie Met Spelcomputers” van HypnoVital

In onze technologisch gedreven maatschappij waar digitale afleiding overvloedig is, komt de obsessie met spelcomputers steeds vaker voor. Het hypnose script “Obsessie Met Spelcomputers” van HypnoVital richt zich op deze groeiende zorg en streeft ernaar personen te helpen die worstelen met deze vorm van verslaving.

Achterliggende Gedachten:

Het script erkent dat het spelen van games op consoles zowel een ontsnapping als een belonend mechanisme kan bieden. Echter, wanneer het spelgedrag buitensporig wordt, kan het leiden tot een ongezonde obsessie die vergelijkbaar is met andere verslavingen zoals roken, drinken of gokken. Het doel van dit script is om het bewustzijn van het individu te verhogen en hen te helpen inzien dat deze obsessie hun normale leven verstoort. Door hypnose wordt er getracht de kracht van het onderbewustzijn te gebruiken om een verandering in het gedrag en de perceptie van het individu te bewerkstelligen. Het biedt positieve bekrachtiging en helpt de persoon te realiseren dat er andere, meer bevredigende en gezonde manieren zijn om tijd door te brengen.

Doelgroep:

Dit script is vooral geschikt voor individuen die:

Excessieve uren besteden aan het spelen van games ten koste van hun dagelijkse verantwoordelijkheden.
Herhaaldelijk hebben geprobeerd hun speeltijd te verminderen, maar zonder succes.
Zich sociaal geïsoleerd voelen of problemen hebben in hun persoonlijke relaties als gevolg van hun speelgedrag.
Fysieke of mentale gezondheidsproblemen ervaren die verband houden met langdurig gamen, zoals slaapgebrek, slechte voeding of angst.

Door de diepgaande invloed van hypnose kan dit script een krachtig hulpmiddel zijn voor diegenen die bereid zijn hun relatie met spelcomputers te herzien en te streven naar een evenwichtiger en gezonder leven.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday