Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Dit script is uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor Scripts Only en Premium & Ultimate abonnementen.
Dit script is uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor Scripts Only en Premium & Ultimate abonnementen.

Bijt jouw cliënt regelmatig op zijn nagels? Nagelbijten is een van de meest voorkomende zenuwtrekken.

Jouw cliënten kunnen op hun nagels bijten tijdens momenten van stress, opwinding, verveling of inactiviteit. Ze kunnen ook op hun nagels kauwen terwijl ze bezig zijn met andere activiteiten, zoals lezen, televisie kijken of bellen. Vaak gebeurt dit onbewust en hebben ze het gevoel dat ze er geen controle over hebben.

Gevolgen van Nagelbijten Door nagelbijten kunnen de vingertoppen rood, versleten en pijnlijk worden, en het kan leiden tot bloedende nagelriemen.

Het is een dwangmatige gewoonte en je herkent een nagelbijter vaak meteen als je hun hand schudt.

Hypnose tegen Nagelbijten. Als je cliënten graag mooie, gladde, lange, afgeronde nagels willen hebben en geen bijtafwerende middelen willen gebruiken die ze op hun nagels kunnen smeren, dan kan hypnotherapie een prachtig alternatief bieden. Hypnose is gericht op het onderbewustzijn en kan je cliënten een rustig en ontspannen gevoel geven.

Deze Hypnose Scripts tegen Nagelbijten maken gebruik van een combinatie van visuele beelden, een krachtig anker en patroononderbreking om je cliënten te helpen hun ongewenste gewoonte te overwinnen. Er zijn 2 scripts toegevoegd waarvan 1 script voor volwassenen en 1 script voor kinderen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday