Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Om dit script te downloaden is minimaal een gratis (free) abonnement een vereiste.

Mystieke Hypnose Inductie (geïnspireerd op de Barbers Mystieke inductiemethode)

De “Mystieke Hypnose Inductie” die we voor je hebben samengesteld, is gebaseerd op het creëren van een diepe, rustgevende en transcendentale ervaring voor de persoon die de inductie ondergaat. De achterliggende gedachtengang van deze specifieke inductie omvat een aantal belangrijke principes:

  1. Ontspanning: Net als bij veel hypnose-inducties is het doel om de persoon te helpen diep te ontspannen, waardoor ze meer openstaan voor suggesties.
  2. Transcendentale Beelden: De beelden van een mystiek bos, glinsterende nevel en eeuwenoud gezang roepen een gevoel op van iets dat buiten de normale, dagelijkse ervaring ligt. Dergelijke beelden kunnen mensen helpen zich te bevrijden van hun huidige zorgen en zich onder te dompelen in een andere, meer open en ontvankelijke geestestoestand.
  3. Eénheid en Verbinding: Door de suggestie van een grensvervagende ervaring waarin de luisteraar zich verbonden voelt met alles om zich heen, wordt er een gevoel van universele verbondenheid gecreëerd. Dit kan de luisteraar helpen zich veilig en gesteund te voelen.
  4. Controle en Keuze: Het aanbieden van verschillende manieren om de ervaring te interpreteren (zoals de klanken van een koor of het gevoel van zweven) geeft de persoon een gevoel van controle over hun eigen ervaring. Het stelt hen in staat om de inductie op hun eigen manier te interpreteren en te ervaren.
  5. Focus op het Positieve: De nadruk ligt op vrede, sereniteit en een diep gevoel van rust. Door de focus op deze positieve gevoelens te leggen, is de kans groter dat de persoon deze gevoelens ervaart tijdens de inductie.
  6. Diepe Immersie: De aanhoudende suggesties en beelden van dieper en dieper gaan, zorgen voor een geleidelijke verdieping van de trance, waardoor de persoon verder weg kan zakken van hun normale bewustzijnstoestand en dieper in de hypnotische staat.

Deze “Mystieke Hypnose Inductie” is ontworpen om een diepe trance-inductie te bieden die zowel ontspannend als transformerend is, waarbij de mystieke elementen worden gebruikt om een gevoel van ontzag en verwondering te creëren. Het doel is om de persoon te helpen zich open te stellen voor nieuwe inzichten, gevoelens of ervaringen tijdens hun hypnotische reis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday