bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hypnovital Recode Premium & Ultimate programma

Of jij het nu gelooft of niet, maar het is zo dat jouw werkelijkheid volledig afhankelijk is van jouw gedachten en gevoelens. Dat jouw cellen gevuld zijn met codes die jou tegenhouden om stappen in jouw ontwikkeling te nemen. Je voelt dat je voorbestemd voor meer maar je neemt niet de stappen om je naar meer te bewegen.

Waarom lees jij dit?

Je wilt meer weten omdat je op dit moment weet dat je voorbestemd bent voor meer. Je weet dat je leven niet helemaal is zoals je wilt. Je kunt voelen hoe je dromen je roepen om te leven.

Waarschijnlijk heb je reeds boeken gelezen, workshops gevolgd maar je voelt diep van binnen dat je iets mist, een sleutel naar een geheim in jezelf die je nog niet hebt kunnen ontluiken. Wat ik weet is dat er iets in jou resoneert met het concept van zelfontwikkeling, iets roept je……… klopt dat? Mijn roep naar meer!

Zo werd ook ik geroepen en voelde ik dat ik voorbestemd was voor meer. Net zoals jij wil ik ook een leven vol overvloed, liefde, “peace of mind”, vitaliteit, vreugde en succes.
Vaak als ik iemand zag die het goed deed, succesvol was dacht en hoorde ik een stemmetje: “Waarom leef je dit leven nog niet? Waarom ervaar je nu al niet het ongelooflijke leven van overvloed dat je echt verdient? Het knaagde in mij en ik heb me af en toe laten verleiden door mensen, die beloofden dat ik snel rijk en succesvol kon worden om keer op keer teleurgesteld te worden.

Mijn eigen innerlijke demonen

Wat ik mij toen nog niet realiseerde was dat er een diep verborgen reden was achter mijn gebrek aan overvloed: een kleine (maar krachtige) stem in mijn hoofd hield mij tegen en saboteerde mij. Een stem die tegen mij zei dat ik GEEN succes kon behalen. Een stem die tegen mij zei dat ik een leven vol overvloed niet verdiende. Een stem waar ik niet naar wilde luisteren maar er steeds wel was. Een stem en gesprek dat steeds weer terugkeerde en sabotage en blokkeringen opwierp in mij ontwikkeling. Het leek een vloek, want wat ik ook probeerde ik werd steeds teruggefloten naar af! Mogelijk herken jij dat. Je begint vol frisse moed en motivatie om steeds weer tegen een onzichtbare muur te lopen?

De aanhouder wint!

Vallen en opstaan en Onstopbaar worden is de enige weg! Uiteindelijk heb ik een weg bewandeld die mij vrij heeft gemaakt van blokkades en triggers, die mij inzichten heeft gegeven en die mij heeft doen inzien dat ik de creator ben van mijn leven.

Ik heb die krachtige stem in mij overwonnen, ik leef nu het leven dat Ik wil leven. Een leven van , liefde, peace of mind en vrijheid. Mijn blokkades die mij tegenhielden heb ik uit mijn innerlijk verwijderd, en voor blokkades, waarvan ik niet weet dat ze er zijn, maar die ik tegen kan komen, heb ik technieken om die te verwijderen, zodat ik vrij kan zijn om mijn beste leven te leven.

De doorbraak

Wat je moet weten is simpel: de boodschappen die deze stem je geeft komen niet van je zelf. De stem en de daaruit voortvloeiende sabotage zijn eigenlijk een aangeleerde ‘overlevingsreactie’ die voortkomt uit je opvoeding, educatie, cultuur, je ouders, je omgeving en de mensen met wie je bent omringd.
Jij bent geprogrammeerd om te modelleren, als een sociaal wezen leer jij wat je in jouw omgeving waarneemt van jouw rolmodellen! Dat komt doordat in jouw hersenen spiegelneuronen zijn en die spiegelen (doen alles na) wat jij waarneemt, je hebt een film in je hoofd gecreëerd en ziet dat als een model om na te doen. Zo leren we bijvoorbeeld lopen, praten en eten.

Het is normaal dat de emoties en overtuigingen van anderen worden ‘opgepakt’. En NIEMAND wordt 100% van de tijd alleen omringd door positieve mensen. Wetenschappelijk onderzoek toont dat tegen de tijd dat we 16 zijn, we meer dan 120,000 keer gehoord hebben waar we niet goed in zijn, wat we niet goed doen en wat beter kan.
90% van de mensen zijn geprogrammeerd en gecodeerd met een lage eigenwaarde, negatief zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen.

De meest succesvolle mensen hebben vaak coaches om deze negatieve programmeringen en coderingen om te buigen om nog succesvoller te zijn. Je komt een heel eind met discipline en doorzettingsvermogen en intrinsieke motivatie maar men raakt vaak die diepe twijfel nooit echt kwijt. Mijn meest succesvolle klanten zijn succesvol op 1 terrein en lopen vast op andere terreinen. Dus wat we succes noemen is maar 1 deel van het spectrum van echt succes. Laat mij jou de vraag stellen: wil je succes op 1 terrein of wil je allround succesvol zijn?

Daarom heb je soms hulp nodig om de negatieve programmering ongedaan te maken die je op dit moment gevangenhouden. Hypnovital Inner game premium biedt jou die hulp. Het is een leidraad en een eerste stap in de richting waarvan ik weet dat het de doorbraak voor velen is.

Elke reis begint met een stap

Hypnovital Inner Game premium kan die eerste stap in een grote verandering van je leven zijn. Er zijn meerdere stappen maar deze eerste stap zal jou al goed op weg helpen. Naast de stappen van het Inner game Premium programma zijn er nog meer dingen die jij kunt doen of waar ik je mee kan helpen. Maar daarover later meer.

Van fysiotherapie naar coachen

Ik zal mijzelf kort voorstellen.

Ik ben Giovanni Eleonora en heb zelf een transformatie doorgemaakt. Kort door de bocht mijn hele leven is in korte tijd volledig omgegooid, de ene dag ben ik een fysiotherapeut therapeut die een redelijk maar marginaal inkomen verdient en denkt tevreden te zijn met zijn leven naar een Coach die vervuld, dankbaar en blij is met zijn huidige leven.

De keuze die mijn leven veranderde

Mijn transformatie begon toen ik de keuze maakte dat ik een ander leven wilde en dat ik een ander persoon wilde zijn dan ik op dat moment was. Dat was toen ik bij een workshop was om inspiratie op te doen voor een workshop die ikzelf aan het ontwikkelen was.

Mijn Story

Ik kom uit een gezin met een hardwerkende vader die zei dat als ik goed mijn best zou doen op school en daarna hard zou werken ik een goede boterham zou verdienen.
Ik deed mijn best op school werd fysiotherapeut en startte mijn praktijk op Curaçao. Ik wilde de grootste praktijk op Curaçao en verdiende goed. Na 4 jaar mijn praktijk opgebouwd te hebben en hard gewerkt te hebben, had ik mijn doel bereikt. Mijn vrouw en ik dachten een goed leven te hebben. Werkten hard, namen 2 weken per jaar vakantie en konden doen wat we wilden. Ik was 25 jaar en ik dacht het voor elkaar te hebben.

Maar iets in mij maakte dat ik toch niet tevreden was. Ik dacht zelfs dat ik meer kon verdienen en begon een tweede praktijk. Echter het vreemde was, mijn omzet steeg niet maar bleef praktisch hetzelfde. Was er mogelijk een stemmetje in mijn hoofd, een negatieve interne dialoog die mij vertelde dat ik niet meer kon verdienen of dat ik het niet waard was? En heeft dat stemmetje zolang tegen mij aan lopen tetteren dat mijn cellen dat zijn gaan geloven ? Waren mijn cellen “gecodeerd: met het geloof, overtuigingen, etc. van dat stemmetje?

Naast dat de omzet niet steeg, dacht ik dat ik mij moest bewijzen, dat ik niet goed genoeg was, en dacht dat het altijd beter kon. Dat mijn leven nog niet oké was en dat wanneer ik mijn volgende doel behaalde mijn leven pas oké zou zijn.

Jouw Interne Dialoog

Hoe ziet jouw interne dialoog eruit? Hoe zou dit er bij jou uit kunnen zien. Zou jij ook zo een stemmetje in je hoofd kunnen hebben die jou van alles influistert en jou nu tegenhoudt om jouw gewenste leven te even. Jouw cellen gecodeerd heeft met overtuigingen en onwaarheden die jou tegenhouden om de persoon te zijn die je wilt zijn en het leven te leiden dat jij wilt leven. Jouw het gevoel geeft dat jouw leven niet oké is en jouw volgende doel pas maakt dat het wel oké is.

Laat mij jou een voorbeeld geven van hoe dit er bij jou uit zou kunnen zien.

Je bent bijvoorbeeld opgegroeid in een familie of gemeenschap waar algemeen werd aangenomen dat zaken als rijkdom, roem en succes ‘onhaalbaar’ of ‘niet voor mensen zoals jij’ zijn.

Misschien heb je een aantal van de uitdrukkingen gehoord die vaak samengaan met deze overtuigingen … Uitingen zoals, je bent niet geboren met een zilveren lepel in je mond … je kent de juiste mensen niet … Jij zult nooit zo succesvol, rijk of gelukkig zijn. Wil jij rijk zijn, dan had je rijk moeten zijn geboren of geluk hebben of heel hard werken. Wanneer je geboren bent als een dubbeltje, zul je nooit een kwartje worden en dat soort uitlatingen.

Wanneer je deze uitspraken regelmatig hebt gehoord, kunnen zij uiteindelijk onbewust beperkende overtuigingen zijn geworden. Je bent gaan geloven dat dingen als, – succes, geld, overvloed, ware liefde, een ongelooflijke carrière, dingen zijn die alleen ‘andere’ mensen kunnen hebben. Mensen die opgegroeid zijn in de juiste families” Mensen die ‘de juiste mensen kennen’. Mensen die ‘naar de juiste scholen gaan, de juiste vaardigheden hebben, zoveel geld achter zich hebben dat ze bijna letterlijk Niet kunnen falen!’

Beperkende overtuigingen bepalen jouw leven totdat je ontwaakt!

Deze overtuigingen zijn gewoon in je onbewuste geest geplant, onderdeel geworden van jouw triljoenen cellen … ze geven vorm aan je leven … en ze besturen je bestemming van binnenuit onzichtbaar. En het zijn DEZE overtuigingen, deze ONWAARHEDEN die hebben geleid tot keuzes en situaties die jou van het enige ware pad van je bestemming hebben afgehaald. Omdat wanneer je vastzit in negatieve denkpatronen, je eigen geest er juist aan werkt om deze gedachten je realiteit te laten worden – wat precies het tegenovergestelde is van wat je wilt dat je realiteit is!

Meerwaarde en onmetelijke waarde

Wat je op dit moment moet weten, is dat jij het waard bent om moeiteloos succes, geld, liefde en geluk, maar ook een goede gezondheid te manifesteren. Nu komt het mooie ik kan jou daarbij helpen. Ik heb krachtige tools die ik jou kan leren om van die dromen je REALITEIT te maken. Niet na hard werken, bloed, zweet en tranen. Maar moeiteloos, snel en eenvoudig, en sneller dan je ooit had kunnen voorstellen. Het geheim zit in jou, het enige wat je moet weten is hoe het te gebruiken voor jou, i.p.v. tegen jou! Hoe je kan komen van een lage comfort-eigenwaarde naar een onmetelijke meerwaarde.

Waarschuwing

Mijn waarschuwing is: dit is niet voor iedereen, ik heb namelijk een paar voorwaarden om uit jouw slachtoffer gevangenis te breken. Ja, ik hoor je denken: “Ik ben geen slachtoffer!” Ik doe het niet slecht, het gaat best redelijk! Als dat waar is, waarom lees je dit boek? Ik kan je niet helpen als er in jou niet een blauwdruk zit van een creator een manifestator, van iemand die ervoor gaat, keuzes maakt, knopen doorhakt, die niet zeurt en achteromkijkt, maar vooruit. Sommige mensen zijn zo ver heen omdat hun realiteit een ervaring heeft gecreëerd die hun overtuiging heeft versterkt en dat is hun waarheid geworden. Wat ik jou ook zou vertellen ga je me vertellen: “Dat werkt niet voor mij, ik heb reeds van alles geprobeerd en tot nu toe was het allemaal niet voor mij! Als je mijn verhaal goed hebt begrepen is het verschil dat ik niet cynisch ben geworden. Iemand die cynisch is geloofd niets meer! Sceptisch is OK, dan sta je nog open!

2e voorwaarde is dat je “Coachable moet zijn!” Vele mensen zijn betweters en eigenwijs, dat is niet een goede vruchtbare grond om te veranderen, je moet flexibel zijn en je kunnen aanpassen. Dat betekent ook de bereidwilligheid alles af te leren wat je denkt te weten!

3e voorwaarde is dat je bereid moet zijn om 90 dagen een programma te volgen, dat is de tijd die nodig is om de bedrading (neuro synapsen) in jouw hersenen te reprogrammeren en jouw cellen te recoderen!

Als jij aan deze voorwaarden kunt voldoen dan mag je verder lezen, voor de anderen de slachtoffer kooi is groot genoeg voor iedereen!

Wij zijn gewoontedieren, de vraag is heb jij succes gewoonten aangeleerd?

Dit rogramma is ontworpen om jou te helpen gezonde en langdurige gewoonten te creëren die je weer op weg brengen naar jouw bestemming. Jou weer in lijn brengen met wat jij echt wilt zijn en daardoor kunt worden wie je moet zijn om die successen die je ambieert waar te maken! Het is de herhaling en consistentie van de verschillende stappen in dit e-boek die tellen. De verschillende stappen nemen is niet moeilijk, je zult merken dat wanneer jij ze uitvoert er verbazingwekkende dingen zullen gebeuren! De reden waarom de verschillende stappen die ik met je deel in dit e-boek werken is omdat je bewuste geest helemaal niets voelt – in plaats daarvan wordt al het ‘harde werk’ achter de schermen gedaan, gedaan voor jou door je onderbewustzijn en omdat jouw bewustzijn steeds meer in contact gaat staan met het fantastisch machtige “veld” van creatie.

The Secret

Velen hebben gehoord van de wet van aantrekkingskracht en velen hebben deze zonder succes gevolgd en zich suf gevisualiseerd. Ik zie de wet van aantrekkingskracht meer als een wet van resonantie en magnetisme. Resonantie is net zoals stemvorken, als je een stemvork aanslaat gaat een andere stemvork met dezelfde frequentie mee vibreren, andere stemvorken reageren niet, dat is een universele wet. Als je jouw boosheid onderdrukt ga je situaties aantrekken die je boos gaan maken, zelfde als met angst of laag zelfvertrouwen. Het Universum vibreert mee op jouw frequentie.

Magnetisme is de kracht waarmee je vibreert en daardoor meer of minder aantrek-kracht hebt van wat je wilt. Dat hangt af van de kracht van jouw intentie en vermogen om je hart in te zetten bij wat je uitzendt. Verder is congruentie belangrijk, je mag namelijk niet twee tegengesteld boodschappen uitzenden. Bijv. als jij een rijke levensstijl wilt manifesteren maar je gelooft niet dat je het waard ben of kan of verdient dan verminder jij je manifestatie vermogen en je kun je zelfs afstoten wat jij wilt. Daarbij alles wat jij niet geloofd, geeft jou bewust of onbewust stress, waardoor jij niet optimaal zou kunt functioneren, in een vecht, vlucht modes staat en niet in de manifestatie modus geraakt.

Mijn motivatie

Voordat we aan de slag gaan moet ik je iets uitleggen over “Het veld”.
Stel je eens voor dat je op een duikplank staat, je neemt een aanloop en duikt in een onmetelijk veld waarin jij alles ziet wat jij zou willen realiseren in je leven. Dit onmetelijke veld, waarin alles al verborgen zit is het Quantumveld, Universum, Godsveld, de Matrix, of hoe jij het ook maar wilt noemen. Deepak Chopra, noemt het: “The Quantumsoup of infinite possibilities”. Een veld met een gigantisch potentieel met oneindige mogelijkheden. De oneindige mogelijkheden bestaan al in het veld. Dat wat jij kunt bedenken, bestaat al in het veld.

Alle uitvinders, genieën, grote componisten maken connectie met dat veld en halen hun inspiratie daar vandaan. Stel je eens voor dat jij in dat veld duikt en daar de beste meest succesvolle versie van jezelf tegenkomt. Een persoon vrij van sabotage, blokkades, beperkende overtuigingen, zelfbewust, succesvol en die moeiteloos manifesteert. Hoe fantastisch zou dat zijn? En om die persoon te kunnen zijn, dien je aan de slag te gaan met jouw “Inner Game”.

Wat is jouw Inner Game.

Jouw Inner game is kort gezegd, alles wat jij van jezelf gelooft. Hoe jij jezelf ziet. Alles wat jij van de wereld om je heen gelooft en wat jij van de wereld om je heen vindt. Hoe jij jezelf en de wereld ziet. Hoe jij reageert op de buitenwereld en jouw binnenwereld.

Sta daar eens bij stil, hoe jij naar jezelf kijkt en wat jij van jezelf vindt en mogelijk bemerk je dat je niet altijd even positief bent over jezelf. Dat jij jezelf hebt geblokkeerd met de negatieve bewoordingen die jij jezelf hebt gegeven. Dat jij je laat triggeren door mensen, omstandigheden en je laat leiden door overtuigingen van anderen, terwijl het niet jouw overtuigingen hoeven te zijn. Dat is jouw Inner game.

Je kunt al beginnen met het doen van een belofte aan jezelf en dat is, dat je nooit meer iets negatiefs over jezelf of over een ander zult zeggen of denken en zodra de gedachte bij je opkomt, herkader je het en draai je het om naar iets positiefs.

Laten we nu een begin maken met jouw transformatieproces.

Als je serieus bent schrijf je de opdrachten op in een journaal! En houd je daarbij ook jouw vorderingen bij. We gaan beginnen!

Sta eens stil bij een gebeurtenis in je leven, waarvan jij voelt dat het een impact heeft gegeven. Stel nu eens een andere vraag bij deze gebeurtenis, de vraag: wat heeft mij die gebeurtenis geleerd.

Ik wil dat je nu diep ademhaalt en allereerst eerlijk bij jezelf invoelt waar je nu bent. Waar ben je nu, hoe voel jij je nu. Waar ben je nu in je leven, je relaties, je carrière, je financiën. En zeg tegen jezelf dit is mijn startpunt, vanaf hier begint mijn transformatie. Dit is je vertrekpunt vanuit jouw huidige realiteit en is de eerste stap naar het creëren van een nieuwe realiteit.

Maar er is nog iets heel erg belangrijk, wanneer jij bij jezelf ingevoeld hebt waar jij nu bent, zeg jij, meen jij, voel jij, ervaar jij en geloof jij dat waar jij nu bent helemaal oké is. Het is oke, waar jij nu bent, daar waar jij nu bent is jouw huidige menselijke ervaring. Niets meer, niets minder. Jouw volgende menselijke ervaring is jouw volgende stap.
Jouw volgende menselijke ervaring is dat succes dat je voelt, de vitaliteit die je ervaart, die rijke leefstijl waarin je leeft, of dat wat jij maar wenst te creëren.

Dit is wat je kunt verwachten …

Wanneer je de opdrachten in dit werkboek uitvoert, moet je er rekening mee houden dat de groei en transformatie die je gaat doormaken mogelijk ongemakkelijk voelt om mee te beginnen. Dit komt omdat je je hele gedachtepatroon verandert en nieuwe verbindingen maakt. Jouw hersenen gaan letterlijk zichzelf her-bedraden en nieuwe verbindingen (neuro-synapsen) leggen. Jouw cellen gaan zich vullen met een nieuwe codes, een codes voor jouw nieuwe leven. Hierdoor kun jij je een beetje anders voelen dan normaal. Maar dit is juist iets geweldigs – het betekent dat je op je reis van zelfontdekking bent om te worden wie je werkelijk bent!

Dus ontvang deze gevoelens van verandering met open armen en besef dat elke gewaarwording van ongemak of angst erbij hoort en van tijdelijke aard is. Je zou ze kunnen opvatten als een ‘detox-symptoom’ , een teken dat de dingen gaan wijzigen en daarom onwennig voelen. Dus als je die gevoelens begint te ervaren van ‘dit zal niet werken voor mij’, ‘ ‘Hoe ga ik ooit komen waar ik wil komen’ … … doe dan het volgende, ontspan je lichaam, en bedenk dat je met een grote schoonmaak bezig bent en dingen worden altijd rommeliger voordat ze schoner worden. Het is de strijd van de ondergang van het negatieve stemmetje in je hoofd dat je lot tot nu toe beheerste en die stem wil strijdend ten ondergaan.

Ben je klaar om je reis te beginnen? Om een eerste reset te maken, om met de Re-code te beginnen? Het ligt in jouw handen!

Meld je aan en maak een begin met het, jouw leven op het goede spoor te krijgen. En wanneer je je klaar voelt, begin dan met ‘Dag 1’ van je nieuwe leven!

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday