Over de therapeuten in Boxmeer

Hypnotherapie Boxmeer (N-Br) * Professionals in directe hypnotherapie met mogelijkheid tot vergoeding door zorgverzekeraars. In ons kennis- en therapiecentrum in Boxmeer is tevens het landelijke opleidingscentrum gehuisvest. Onze professioneel werkende direct hypnotherapeuten Arno van den Munckhof en Gerry Wijnands zijn hier tevens werkzaam als docent voor de beroepsopleidingen en masterclasses.

Arno van den Munckhof - Brabant - Hypnotherapie BoxmeerAls eigenaar van HypnoVital Franchise B.V. is Arno al jarenlang betrokken bij de behandeling van cliënten. Arno is uitsluitend beschikbaar na telefonische afspraak. Naast directe hypnotherapie ligt zijn specialiteit tevens bij het uitvoeren van behandelingen met de Yager-Code® en het geven van een persoonsgericht leefstijladvies.

Gerry WijnandsDoor meer dan duizend behandelingen is Gerry een absolute vakvrouw. Haar specialiteiten zijn zeer divers en reiken van specialist in hypnose bij kinderen tot aan energetische hypnose en regressie. Gerry is de enige therapeut in Boxmeer die tevens gespecialiseerd is in het plaatsen van de virtuele maagband.

Boekingsinformatie

Een afspraak maken via de boekingswidget werkt gemakkelijk en snel. Kies eerst de gewenste behandeling en therapeut en vervolgens een geschikte datum en tijdstip. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld kunt u ervoor kiezen het consult te voldoen door de betaling af te ronden met iDeal (niet verplicht). Onmiddelijk na afronding ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle belangrijke informatie. Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang.

Afspraak Hypnotherapie Boxmeer

Kies hieronder eerst het type consult. Vervolgens kunt u bij Afspraaktype kiezen voor Boxmeer. Maak tot slot een keuze voor een van onze professionele therapeuten. Beschikbare data en tijden worden getoond en u kunt gemakkelijk en snel uw eigen tijd reserveren.

Hypnotherapie praktijkinformatie

De behandelingen in Boxmeer vinden plaats in het HypnoseCentrum Nederland aan de Heinz Moormannstraat 1/A, 5831 AS te Boxmeer. Het HypnoseCentrum Nederland beschikt over meerdere sfeervolle therapieruimtes en een modern ingerichte scholingsruimte. Mensen met een lichamelijke beperking worden verzocht om telefonisch contact op te nemen zodat het consult plaats kan vinden op de begane grond, dit vanwege het ontbreken van een liftvoorziening.

De praktijk is zowel met de auto als ook met trein of bus goed bereikbaar. Vanaf het station Boxmeer is het ongeveer 10 minuten lopen naar het HypnoseCentrum.

ExcluVital Pro voedingssupplementen

 

eOverige belangrijke informatie

Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Consulten komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke)vergoeding door verschillende zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket*. U bespaart hiermee gemiddeld € 40,00 – € 60,00 t.o.v. niet-vergoedbare therapeuten.

AGB Praktijk-code: 90069957
AGB-code Arno van den Munckhof: 90111064
Lidmaatschapsnummer CAT: 52792021-03-28
AGB-code Gerry Wijnands: (in aanvraag)
Lidmaatschapsnummer CAT: (in aanvraag)

Wij vallen als CAT-collectief therapeuten onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Wij werken als CAT-collectief therapeuten volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Consulten worden in 2021 deels vergoed in een aanvullende zorgverzekering door de volgende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ) en ONVZ.

Neem contact op met Arno of Gerry

9 + 6 =

Ook in de omgeving van…

Onze praktijk is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant.

Hypnotherapie Boxmeer - Arno van den Munckhof
Hypnotherapie Boxmeer - Gerry Wijnands

Register Hypnotherapeut logo
Virtuele Maagband logo

GAT geschillen Alternatief Therapeuten

* Informeer bij uw zorgverzekeraar naar mogelijke vergoeding voor de praktijk in Boxmeer alvorens u een consult boekt. Bekijk ook onze informatiepagina “vergoeding zorgverzekeraars“.