Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Direct Hypnose Script voor Stoppen met Roken (free)

Om dit script te downloaden is minimaal een gratis (free) abonnement een vereiste.

Voordat je begint, zorg ervoor dat de cliënt comfortabel zit en klaar is voor de sessie.

Inleiding

1. “Ontspan en neem een comfortabele positie in. Als je je ogen nog niet hebt gesloten, doe dat dan nu. Focus je op mijn stem en laat alle andere geluiden en gedachten naar de achtergrond verdwijnen.”

2. “Adem diep in door je neus… en adem langzaam uit door je mond. Voel de kalmerende lucht je lichaam binnenstromen en de spanning eruit stromen bij elke uitademing.”

Diepe ontspanning

3. “Met elke ademhaling die je neemt, voel je jezelf dieper en dieper ontspannen. Stel je voor dat een golf van ontspanning begint bij de top van je hoofd en langzaam naar beneden stroomt naar je tenen. Elk deel van je lichaam dat deze golf raakt, wordt zwaar en ontspannen.”

4. “Je gedachten worden rustiger. Je voelt je veilig en beschermd. In deze diepe staat van ontspanning sta je open voor positieve suggesties.”

Stoppen met roken suggesties

5. “Nu, terwijl je zo diep en comfortabel ontspannen bent, wil ik dat je je voorstelt dat je een sigaret ziet. Maar in plaats van verlangen of een trek, voel je een diep gevoel van onverschilligheid. Het interesseert je niet. Het heeft geen macht over jou.”

6. “Roken was ooit een deel van je leven, maar nu zie je het als iets dat je niet langer nodig hebt. Het is als een oude jas die je niet langer past of waardeert. Je kunt het gemakkelijk wegdoen.”

7. “Stel je voor dat elke keer dat je in het verleden hebt gerookt, je eigenlijk diep van binnen wilde stoppen. Nu, in deze veilige en ontspannen staat, geeft je onderbewustzijn je de kracht en het verlangen om voorgoed te stoppen.”

8. “Roken behoort nu tot het verleden. Elke keer dat je eraan denkt, voel je je sterker in je beslissing om een rookvrij leven te leiden. Je bent gezonder, gelukkiger en vrijer zonder sigaretten.”

Versterking

9. “Elke dag, bij elke ademhaling, voel je de frisheid en vernieuwing in je lichaam. Je bent trots op jezelf voor deze positieve verandering.”

10. “Stel je nu voor dat je naar de toekomst kijkt, een rookvrije toekomst. Je voelt je energiek, je huid is helderder, je ademt gemakkelijker en je hebt een groter gevoel van welzijn en zelfwaardering.”

Terugkeer

11. “Ik ga nu van drie terugtellen naar één. Wanneer ik bij één kom, zul je je ogen openen, je volledig alert en verfrist voelen en een diep gevoel hebben van vastberadenheid en kracht om rookvrij te blijven.”

12. “Drie… begin je bewustzijn te voelen terugkeren… Twee… beweeg je vingers en tenen, word je bewust van je omgeving… Eén… open je ogen, voel je verfrist, alert en klaar om je rookvrije leven te omarmen.”

Belangrijk: Dit script is slechts een algemeen voorbeeld en moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de persoon die de hypnose leidt, voldoende getraind en gekwalificeerd is. Hypnose is een tool die met respect en professionaliteit moet worden behandeld.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday