Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hypnose script voor rijangst (premium)

Dit script is uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor Scripts Only en Premium & Ultimate abonnementen.

Wat veroorzaakt een afkeer van autorijden?

Vaak worden fobieën veroorzaakt door zaken die niets te maken hebben met wegen, autorijden of auto’s. De oorzaak kan zelfs zo ver verwijderd zijn als de dag waarop iemand zich het meest angstig voelde en lange tijd in de file stond, wat hun groeiende angst versterkte. Sommige mensen herbeleven die angst telkens wanneer ze overwegen in een auto te stappen.

Het is moeilijk vast te stellen wat precies de angst voor autorijden veroorzaakt. De lichamelijke effecten van het rijden kunnen verweven raken met deze intense angst. Bij het versnellen worden bepaalde zenuwen en spieren direct geactiveerd, waarbij tal van chemische signalen door ons lichaam gaan. Deze signalen worden door het centrale zenuwstelsel vertaald naar emotionele ervaringen. Voor sommigen kunnen de fysieke reacties vermengd raken met angst.

Hypnose als hulpmiddel tegen rijangst

Net zoals bij veel slecht begrepen aandoeningen kan hypnose een uitstekende methode zijn om deze escalerende angst te beheersen. Hypnotic World heeft een speciale hypnose-script ontwikkeld om klanten te helpen hun rijangst te overwinnen. Dit script richt zich op het bijwerken van het onderbewustzijn om ongewenste angst te verwijderen. Tijdens hypnose wordt alle informatie in het onderbewustzijn verankerd.

Met dit script leren klanten de controle over hun gedachten terug te krijgen. Leren tijdens hypnose kan zeer invloedrijk zijn voor het gedrag. Het versnelt het leerproces en ontmantelt geconditioneerde reflexen, waarna bestaande gedachtepatronen worden omgevormd.

De zintuigen betrekken met ankertechnieken

Een belangrijk onderdeel van dit script is het gebruik van ankertechnieken. Door het gebruik van ideomotorische versterking wordt dit anker krachtiger, wat klanten helpt hun angst te beheersen. Het inzetten van alle zintuigen maakt het anker sterker, waardoor het moeilijker wordt om het verkeerd te activeren.

Oefenen is cruciaal. Daarom maakt dit hypnose-script ook gebruik van mentale repetitie. Door het visualiseren van oefensituaties ervaren klanten het gevoel van succes. Dit is dezelfde techniek die veel topsporters gebruiken voor mentale voorbereiding.

Hoe dit script helpt

Dit hypnose-script voor rijangst benadert de manier waarop gedragstherapie klanten laat wennen aan situaties door onder hypnose vertrouwdheid met de situatie op te bouwen. Dit vermindert de gebruikelijke angst- of paniekreacties, waardoor klanten de vrijheid krijgen om hun dromen na te streven. Dit succesvolle script helpt bij het overwinnen van rijangst door eerst een overtuiging te vestigen en daar vervolgens op voort te bouwen. Uiteindelijk zorgen deze overtuigingen ervoor dat klanten zelfverzekerd en kalm achter het stuur zitten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday