Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

De Dans van de Vingers inductie (premium)

Dit script is uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor Scripts Only en Premium & Ultimate abonnementen.

Dans van de Vingers” Hypnose Inductie door HypnoVital

De “Dans van de Vingers” inductie, ontwikkeld door HypnoVital, is een verfijnde reis naar de diepten van het onderbewustzijn, geïnspireerd door de eenvoudige maar krachtige bewegingen van onze handen. Deze inductie neemt de cliënt mee op een intrigerende ontdekkingsreis waarbij elke vinger tot leven komt, elk met zijn eigen unieke dans en ritme.

Deze specifieke techniek is gebaseerd op het idee dat elk deel van ons lichaam een eigen energie en bewustzijn draagt, en door zich te concentreren op de handen – die vaak worden gezien als verbindingstools met de wereld om ons heen – kunnen we een diepere, meer intuïtieve verbinding met onszelf creëren. Het gebruik van vingerbewegingen als metafoor stelt cliënten in staat om de controle los te laten en zich over te geven aan de ervaring, waardoor ze toegang krijgen tot diepere lagen van het onderbewustzijn.

De achterliggende gedachte van deze inductie is tweeledig. Ten eerste vestigt het de aandacht op het heden door de nadruk te leggen op de directe sensaties en bewegingen van de vingers. Dit helpt het analytische deel van de geest tot rust te brengen. Ten tweede biedt de metafoor van dansende vingers een speels en licht element, wat kan helpen bij het verminderen van eventuele angst of weerstand tegen hypnose. Het idee is om de cliënt te laten opgaan in de eenvoudige schoonheid van het moment, waardoor ze worden aangemoedigd om dieper in trance te gaan met een gevoel van nieuwsgierigheid en verwondering.

De “Dans van de Vingers” is niet alleen een instrument voor inductie, maar ook een viering van het lichaam, de geest en de mysterieuze verbindingen die ze delen. Het herinnert ons eraan dat zelfs in de kleinste bewegingen, in de meest subtiele tintelingen, er een wereld van sensatie en bewustzijn te ontdekken is.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday