Hypnose Scripts

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Angst voor Tunnels Overwinnen (free)

Om dit script te downloaden is minimaal een gratis (free) abonnement een vereiste.

Breekt het zweet je uit wanneer je door een tunnel moet rijden? Angst voor tunnels (tunnelvrees) is ons hypnose script om deze angst te reduceren of weg te nemen.

Angst voor Tunnels Overwinnen: Hypnose script van HypnoVital

De menselijke geest is een complex web van ervaringen, emoties en overtuigingen. Elk individu draagt zijn eigen set van overtuigingen en angsten met zich mee, sommige gebaseerd op persoonlijke ervaringen en andere ingegeven door verhalen of gebeurtenissen die zij indirect hebben waargenomen. Een van deze angsten die in de moderne wereld relatief vaak voorkomt, is tunnelangst, oftewel de vrees om door tunnels te reizen.

Achterliggende Gedachten:

HypnoVital’s “Angst voor Tunnels Overwinnen” script is ontworpen met de erkenning dat angsten vaak geworteld zijn in eerdere levenservaringen of overtuigingen die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Deze angsten kunnen ontstaan door een directe traumatische gebeurtenis in verband met een tunnel, zoals een ongeval, of door indirecte overtuigingen zoals claustrofobie of de angst om gevangen te zitten.

De kern van het script is gebaseerd op het idee dat het onderbewustzijn de sleutel bevat tot het identificeren en loslaten van deze angsten. Door te communiceren met het onderbewustzijn, stelt het script individuen in staat om terug te gaan naar de oorsprong van hun angst, deze te erkennen, en vervolgens deze binding te doorbreken, waardoor ruimte ontstaat voor positieve overtuigingen en ervaringen.

Doelgroep:

Dit hypnose script is vooral geschikt voor mensen die:

  • Een intense angst of fobie hebben ontwikkeld voor tunnels, die hun dagelijkse leven en reisgewoonten beïnvloedt.
  • Een traumatische ervaring hebben gehad die verband houdt met tunnels.
  • Algemeen bekend zijn met gevoelens van claustrofobie of angst om opgesloten te zitten.
  • Moeite hebben met rijden of reizen door tunnels en zichzelf hierdoor beperken in hun bewegingsvrijheid.
  • Openstaan voor alternatieve therapieën en de kracht van het onderbewustzijn willen gebruiken om hun angsten te overwinnen.

Het “Angst voor Tunnels Overwinnen” script van HypnoVital biedt een krachtige methode om mensen te helpen hun diepste angsten onder ogen te zien en ze te overwinnen. Door de kracht van het onderbewustzijn te benutten, stelt het individuen in staat om een pad naar genezing en zelfvertrouwen te vinden, waardoor ze hun leven met meer vrijheid en vertrouwen kunnen leiden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

× Hoe kan ik je helpen? Available from 10:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday