Selecteer een pagina

AGB-therapeuten gezocht

ProVital Lifestyle Experts B.V. is een toonaangevende franchiseorganisatie die voor de uitbreiding van haar landelijke activiteiten op zoek is naar ervaren AGB-therapeuten met een hbo denk- en werkniveau. HypnoVital Exclusive, OthoVital en OsteoVital zijn handelsnamen van ProVital Lifestyle Experts.

  • Heb je een klantvriendelijke, service- en resultaatgerichte instelling?
  • Je bent een echt mensen-mens, empathisch en meevoelend?
  • Je houdt van uitdagingen en staat te springen om werkzaam te zijn in een branche waarin de komende jaren een forse groei zal plaatsvinden?
  • Je bent bovendien ambitieus, hebt doorzettingsvermogen en bereidt een actieve houding aan te nemen?
  • Je wilt actief zijn in een eigen onderneming of bent op zoek naar een nieuwe carrière?
  • Je wilt financieel onafhankelijk zijn?

Lees dan eens verder…

Als franchisenemer maak je gebruik van een bewezen en succesvolle franchiseformule, een formule die erop gericht is om fulltime bezig te zijn met therapeutische werkzaamheden op een hoog niveau. Je bent werkzaam in een afgebakende/afgeschermde regio met voldoende potentieel. Je werkt in een prettige omgeving waarbij contact met mede franchisenemers vanzelfsprekend is.

Wil je vooral bezig zijn met het uitoefenen van je vak als hypnotherapeut en niet al te veel bezig zijn met andere zaken? HypnoVital Franchise B.V. faciliteert benodigdheden als marketing & reclame op landelijk niveau, de inkoop van gerelateerde producten, en ontlast jou bij je administratieve werkzaamheden.

Mocht je interesse hebben, lees dan alles over onze franchiseformule of neem eens vrijblijvend contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

 

blank