Selecteer een pagina

Adviesgesprek Huisarts inplannen

HuisartsVia deze pagina kunt u een online afspraak inplannen voor een adviesgesprek met een huisarts*. Adviesgesprekken zijn altijd gericht op preventie. Met nadruk vermelden wij dat het niet mogelijk is om via deze weg een diagnose te stellen. Ook kan de huisarts u geen recept voorschrijven. Bij klachten verzoeken wij u contact op te nemen met uw eigen huisarts.

Het doel van een adviesgesprek is dat u meer inzicht krijgt in uw eigen levensstijl en daarmee in de mogelijkheden om uw gezondheid op een positieve wijze te beïnvloeden.

Een gezond lichaam en gezonde geest is bestand tegen vele tegenslagen. Een optimaal functionerend immuunsysteem voorkomt infecties en het ontstaan van ziektes. Preventieve gezondheidszorg is erop gericht dat u gezond blijft door de gezondheid te bevorderen en te beschermen. Een goede voorlichting, bij voorkeur door een specialist, is daarbij onontbeerlijk.

Actieve en zelfbewuste mensen kiezen ervoor te investeren in een gezonder leven. Door het aanpassen van uw leefgewoonte op zowel mentaal als ook op fysiek gebied geniet u een hogere levenskwaliteit. Als medisch specialist kan de huisarts u hierbij van het juiste advies voorzien. Bekijk deze video!

Boekingsinformatie

Door middel van de boekingswidget kunt u een adviesgesprek inplannen bij een huisarts van uw keuze. Na het afronden van de afspraak ontvangt u een afspraakbevestiging via e-mail met daarin alle belangrijke informatie.

Annuleringen adviesgesprek huisarts

U kunt uw afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Hiervoor is een speciale link opgenomen in uw afspraakbevestiging. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via het gratis servicenummer 0800-0177.

ExcluVital Pro voedingssupplementen

 

Online afspraak inplannen

Onderstaand kunt u een afspraak maken voor een online adviesgesprek van 30/60 minuten. De kosten voor een adviesgesprek bedragen € 75,-/135,-* en worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

* Huisartsen zijn praktiserend, niet praktiserend of gepensioneerd. Bedragen zijn vrijgesteld van b.t.w. of waar van toepassing inclusief b.t.w.